Skillnad mellan versioner av "Krigsmaskinen:Om"

Från Krigsmaskinen
Hoppa till: navigering, sök
m
Rad 1: Rad 1:
Krigsmaskinen startade som en del av [http://www.polkagris.nu/wiki Polkagriswikin] men är nu en fristående wiki. Idén för Krigsmaskinen var ursprungligen att börja bygga på en svensk motsvarighet till [http://www.generation-online.org Generation-online] i wiki-format, men har kommit att bli mer och bredare.
+
Krigsmaskinen startade som en del av [http://www.polkagris.nu/wiki Polkagriswikin] men är nu en fristående wiki. Idén för Krigsmaskinen var ursprungligen att börja bygga på en svensk motsvarighet till [http://www.generation-online.org Generation-online] i wiki-format, men har kommit att bli bredare. Namnet kommer av [[Gilles Deleuze|Deleuze]] & [[Felix Guattari|Guattari]]s begrepp '''[[krigsmaskin]]''' som betecknar en speciell typ av rörelse, organisering och aktivitet som bryter upp [[statsapparat]]ens interiorisering och vilket också sägas vara syftet med denna wiki.
  
 
==Kan jag få ett konto?==
 
==Kan jag få ett konto?==

Versionen från 20 oktober 2007 kl. 20.51

Krigsmaskinen startade som en del av Polkagriswikin men är nu en fristående wiki. Idén för Krigsmaskinen var ursprungligen att börja bygga på en svensk motsvarighet till Generation-online i wiki-format, men har kommit att bli bredare. Namnet kommer av Deleuze & Guattaris begrepp krigsmaskin som betecknar en speciell typ av rörelse, organisering och aktivitet som bryter upp statsapparatens interiorisering och vilket också sägas vara syftet med denna wiki.

Kan jag få ett konto?

Wikin är bara öppen för redigering av registerade användare. Om du anser att du har något att tillföra till wikin, släng iväg ett mail till krigsmaskinen@gmail.com så är det möjligt att vi ger dig ett konto här.

Övrigt

Medlemmar på wikin