Skillnad mellan versioner av "Krigsarkivet"

Från Krigsmaskinen
Hoppa till: navigering, sök
Rad 1: Rad 1:
Här samlar vi översättningar av politiska, filosofiska och andra texter. Syftet är att erbjuda svenska kommunister en källa till studier och en plats att sprida sin propaganda. Det är fritt att lägga upp sina egna översättningar här, men inte andras utan deras samtycke. Översättningar som läggs upp utan upphovsrättshavarens tillstånd kommer att tas bort.
+
Här samlar vi översättningar av politiska, filosofiska och andra texter. Syftet är att erbjuda svenska kommunister en källa till studier och en plats att sprida sin propaganda. Det är fritt att lägga upp sina egna översättningar här, men inte andras utan deras samtycke. Översättningar som läggs upp utan upphovsrättshavarens tillstånd kommer att tas bort. Skulle du finna en översättning här som du äger upphovsrätten till och vill ha borttagen vänligen kontakta oss på [mailto:krigsmaskinen@gmail.com krigsmaskinen@gmail.com].
  
  
Skulle du finna en översättning som du äger upphovsrätten till och vill ha borttagen vänligen kontakta oss på [mailto:krigsmaskinen@gmail.com krigsmaskinen@gmail.com].
+
{| width="100%" cellpadding="10"
 +
 
 +
|valign="top" width="50%"|
 +
 
 +
== Översättningar från engelska ==
 +
 
 +
 
 +
|valign="top" width="50%"|
 +
 
 +
== Översättningar från andra språk ==

Versionen från 20 oktober 2007 kl. 23.41

Här samlar vi översättningar av politiska, filosofiska och andra texter. Syftet är att erbjuda svenska kommunister en källa till studier och en plats att sprida sin propaganda. Det är fritt att lägga upp sina egna översättningar här, men inte andras utan deras samtycke. Översättningar som läggs upp utan upphovsrättshavarens tillstånd kommer att tas bort. Skulle du finna en översättning här som du äger upphovsrätten till och vill ha borttagen vänligen kontakta oss på krigsmaskinen@gmail.com.


Översättningar från engelska

Översättningar från andra språk