Skillnad mellan versioner av "Krigsarkivet"

Från Krigsmaskinen
Hoppa till: navigering, sök
(Ny sida: Här samlar vi översättningar av politiska, filosofiska och andra texter. Syftet är att erbjuda svenska kommunister en källa till studier och en plats att sprida sin propaganda. Det är...)
 
Rad 2: Rad 2:
  
  
Skulle du finna en översättning som du äger upphovsrätten till och vill ha borttagen kontakta oss på [mailto:krigsmaskinen@gmail.com krigsmaskinen@gmail.com].
+
Skulle du finna en översättning som du äger upphovsrätten till och vill ha borttagen vänligen kontakta oss på [mailto:krigsmaskinen@gmail.com krigsmaskinen@gmail.com].

Versionen från 20 oktober 2007 kl. 23.37

Här samlar vi översättningar av politiska, filosofiska och andra texter. Syftet är att erbjuda svenska kommunister en källa till studier och en plats att sprida sin propaganda. Det är fritt att lägga upp sina egna översättningar här, men inte andras utan deras samtycke. Översättningar som läggs upp utan upphovsrättshavarens tillstånd kommer att tas bort.


Skulle du finna en översättning som du äger upphovsrätten till och vill ha borttagen vänligen kontakta oss på krigsmaskinen@gmail.com.