Skillnad mellan versioner av "Hjälp"

Från Krigsmaskinen
Hoppa till: navigering, sök
m
m
Rad 1: Rad 1:
 
'''Ville du åt [[Hur man redigerar en sida]]?'''
 
'''Ville du åt [[Hur man redigerar en sida]]?'''
  
En hjälp ska skrivas så småningom. Tills dess kan du använda denna wikis egna dokumentation för att finna svar på dina frågor: http://www.mediawiki.org.
+
Den här hjälpen kommer att utökas med tiden och i takt med att användarna ställer frågor, vilket enklast görs på [[diskussion]]sidan. Tills vidare kan du använda mediawikis egna dokumentation för att finna svar på dina frågor: http://www.mediawiki.org.
  
 
Om du vill testa dina vingar under kontrollerade former, så kan du leka runt lite i [[sandlådan]].
 
Om du vill testa dina vingar under kontrollerade former, så kan du leka runt lite i [[sandlådan]].
 +
 +
==Kan jag få ett konto?==
 +
Wikin är bara öppen för redigering av registerade användare. Om du anser att du har något att tillföra till wikin, släng iväg ett mail till [mailto:krigsmaskinen@gmail.com krigsmaskinen@gmail.com] så är det möjligt att vi ger dig ett konto här.

Versionen från 8 februari 2008 kl. 19.47

Ville du åt Hur man redigerar en sida?

Den här hjälpen kommer att utökas med tiden och i takt med att användarna ställer frågor, vilket enklast görs på diskussionsidan. Tills vidare kan du använda mediawikis egna dokumentation för att finna svar på dina frågor: http://www.mediawiki.org.

Om du vill testa dina vingar under kontrollerade former, så kan du leka runt lite i sandlådan.

Kan jag få ett konto?

Wikin är bara öppen för redigering av registerade användare. Om du anser att du har något att tillföra till wikin, släng iväg ett mail till krigsmaskinen@gmail.com så är det möjligt att vi ger dig ett konto här.