Skillnad mellan versioner av "Diskussion:Rekommenderad läsning"

Från Krigsmaskinen
Hoppa till: navigering, sök
(Omgörning)
 
(En mellanliggande version av samma användare visas inte)
Rad 12: Rad 12:
  
 
:Hur avgör vi vilka rekommendationer som hör hemma här?--[[Användare:Iammany|Iammany]] 10 november 2007 kl. 15.56 (CET)
 
:Hur avgör vi vilka rekommendationer som hör hemma här?--[[Användare:Iammany|Iammany]] 10 november 2007 kl. 15.56 (CET)
 +
 +
Jag funderar på om det inte vore bra att göra en indelning mellan texter som inte kräver några förkunskaper, de som gör det och kanske en extra avdelning för avancerade texter? Det tror jag på, så då gör jag så! ;-)--[[Användare:Iammany|Iammany]] 8 februari 2008 kl. 19.48 (CET)
 +
 +
:Dessutom är jag tveksam till att det är meningsfullt att dela upp mellan tryckta och digitala texter... Däremot kanske vi kan dela upp mellan enskilda texter och böcker/längre texter.--[[Användare:Iammany|Iammany]] 8 februari 2008 kl. 19.59 (CET)

Nuvarande version från 8 februari 2008 kl. 19.59

Jag tänker att man kanske ska lägga ner tid på att lägga in kommentarer på böcker/texter här? Man blir ju mer inspirerad att läsa något om man läser en kort sammanfattning av den och kanske även en recension av den. Det är ju även bra för en själv att skriva ihop en sådan kommentar, får man ju formulera det man lärt sig. Och om man ska göra listor kanske man ska göra det i skilda ämnen så som tex "Marx och den politiska ekonomin", "Kommunism", "Arbete", "Workfare/Arbetslinjen", "Demokrati" etc. --Raven 23 oktober 2007 kl. 13.41 (CEST)

...kom på. Är ju så det görs på polkagriswikin. Kolla tex här: http://www.polkagris.nu/wiki/index.php/Bonanno%2C_Alfredo:_From_Riot_to_Insurrection --Raven 23 oktober 2007 kl. 13.49 (CEST)

Absolut. Sidan som den är nu är bara ett skal, ett test för att se hr det kan se ut och testa formatering och så. En okommenterad lista med böcker gör nog öven den mest trägne modstulen. Tanken, i alla fall min tanke, är ju att inspirera till läsning och studier (i ordets verklgia bemärkelse).--Solidaridad 23 oktober 2007 kl. 14.06 (CEST)

Ok. Då är vi på samma våglängd då. För över de två jag fixat till polkagriswikin som jag tycker är jävligt bra. Är tagna från soc.nu båda två dock, men de är fortfarande bra :-) --Raven 23 oktober 2007 kl. 17.24 (CEST)

Omgörning

Gjorde om sidan och tog bort listan. Så nu är det bara att fylla på bär behov och lust finnes. SÅ kan vi låta den växa fram. Tanken är att den här sidan ska vara ett ställe att lyfta fram exceptionella och/eller intressanta böcker och texter som kan vara till nytta i klasskamp och teoretiska exkursioner. Inte en läslista för att bevisa hur jävla belästa vi är. :) --Solidaridad 23 oktober 2007 kl. 18.28 (CEST)

Hur avgör vi vilka rekommendationer som hör hemma här?--Iammany 10 november 2007 kl. 15.56 (CET)

Jag funderar på om det inte vore bra att göra en indelning mellan texter som inte kräver några förkunskaper, de som gör det och kanske en extra avdelning för avancerade texter? Det tror jag på, så då gör jag så! ;-)--Iammany 8 februari 2008 kl. 19.48 (CET)

Dessutom är jag tveksam till att det är meningsfullt att dela upp mellan tryckta och digitala texter... Däremot kanske vi kan dela upp mellan enskilda texter och böcker/längre texter.--Iammany 8 februari 2008 kl. 19.59 (CET)