Skillnad mellan versioner av "Diskussion:Georges Bataille"

Från Krigsmaskinen
Hoppa till: navigering, sök
 
(2 mellanliggande versioner av en annan användare visas inte)
Rad 7: Rad 7:
 
Ok.. jag ljög. Laddade upp alla pdfer jag har av Bataille.  
 
Ok.. jag ljög. Laddade upp alla pdfer jag har av Bataille.  
 
Ni får slå mig med upphovsrättslinjen om jag gjort fel.  
 
Ni får slå mig med upphovsrättslinjen om jag gjort fel.  
http://www.krigsmaskinen.se/index.php/Special:Bildlista?limit=50&ilsearch=bataille&title=Special%3ABildlista
+
http://www.krigsmaskinen.se/index.php/Special:Bildlista?limit=50&ilsearch=bataille&title=Special%3ABildlista --[[Användare:Avgrunden|Avgrunden]] 5 april 2008 kl. 00.01 (CEST)
  
 +
:Hur vi ska förhålla oss till upphovsrätt här på krigsmaskinen har egentligen inte diskuterats. Jag är dock tveksam till att ladda upp böcker här, inte främst pågrund av upphovsrätten utan för att det tar ganska stor plats och jag vet inte riktigt hur mycket utrymme vi har... hursomhelst, låt dem ligga kvar ett tag tills vi bestämt oss.--[[Användare:Iammany|Iammany]] 5 april 2008 kl. 14.06 (CEST)
  
--[[Användare:Avgrunden|Avgrunden]] 5 april 2008 kl. 00.01 (CEST)
+
::Det var mest en frågan då jag hittade en Bataillesamling nätet i dagarna. Förstår om det inte går med bandbredd/utrymme etc. --[[Användare:Avgrunden|Avgrunden]] 5 april 2008 kl. 16.09 (CEST)
 
+
:Hur vi ska förhålla oss till upphovsrätt här krigsmaskinen har egentligen inte diskuterats. Jag är dock tveksam till att ladda upp böcker här, inte främst pågrund av upphovsrätten utan för att det tar ganska stor plats och jag vet inte riktigt hur mycket utrymme vi har... hursomhelst, låt dem ligga kvar ett tag tills vi bestämt oss.--[[Användare:Iammany|Iammany]] 5 april 2008 kl. 14.06 (CEST)
+
  
: Det var mest en frågan då jag hittade en Bataillesamling på nätet i dagarna. Förstår om det inte går med bandbredd/utrymme etc. --[[Användare:Avgrunden|Avgrunden]] 5 april 2008 kl. 16.09 (CEST)
+
Jag tog bort länken till översikten, som jag nån dag ska skriva färdigt. Lägger till länken när det finns lite mer substans i den.--[[Användare:Iammany|Iammany]] 24 januari 2009 kl. 14.29 (CET)

Nuvarande version från 24 januari 2009 kl. 15.29

Jag är inte alls säker på att så är fallet, men jag tror att även om Shestov (eller Chestov) nu förvisso kanske var ryss så tror jag han till största del var verksam i Frankrike och skrev på franska. Jag kan också ha drabbats av svår förvirring på grund av de franska källorna....--die Kehre 24 februari 2008 kl. 00.03 (CET)

Ja, han levde i exil i Frankrike under i stort sett hela sitt liv. Ska förtydliga när jag fortsätter med artikeln.--Zerkalo 24 februari 2008 kl. 21.52 (CET)

Laddade upp scannad version av fördömda delen. Vet inte vad policy kring upphovsrätt är dock så länkar inte från artikeln.

Ok.. jag ljög. Laddade upp alla pdfer jag har av Bataille. Ni får slå mig med upphovsrättslinjen om jag gjort fel. http://www.krigsmaskinen.se/index.php/Special:Bildlista?limit=50&ilsearch=bataille&title=Special%3ABildlista --Avgrunden 5 april 2008 kl. 00.01 (CEST)

Hur vi ska förhålla oss till upphovsrätt här på krigsmaskinen har egentligen inte diskuterats. Jag är dock tveksam till att ladda upp böcker här, inte främst pågrund av upphovsrätten utan för att det tar ganska stor plats och jag vet inte riktigt hur mycket utrymme vi har... hursomhelst, låt dem ligga kvar ett tag tills vi bestämt oss.--Iammany 5 april 2008 kl. 14.06 (CEST)
Det var mest en frågan då jag hittade en Bataillesamling på nätet i dagarna. Förstår om det inte går med bandbredd/utrymme etc. --Avgrunden 5 april 2008 kl. 16.09 (CEST)

Jag tog bort länken till översikten, som jag nån dag ska skriva färdigt. Lägger till länken när det finns lite mer substans i den.--Iammany 24 januari 2009 kl. 14.29 (CET)