Skillnad mellan versioner av "Användare:Iammany"

Från Krigsmaskinen
Hoppa till: navigering, sök
m
m
Rad 1: Rad 1:
'''Iammany''', som ibland också går under namnet '''Johan Selig''', är en genuin boknörd och nomad - både i världen och i tanken. Har en erotisk dragning till allsköns outsiders och fria andar. Sägs ha vissa kopplingar till [[Dissident|kättersk anarkism]]. Bloggar emellanåt på [http://enbris.wordpress.com En bris av frisk luft].
+
'''Iammany''' är en genuin boknörd och nomad, både i världen och i tanken. Har en erotisk dragning till allsköns outsiders och fria andar. Sägs ha vissa kopplingar till [[Dissident|kättersk anarkism]]. Bloggar emellanåt på [http://enbris.wordpress.com En bris av frisk luft].
  
  
Just nu är det [[Friedrich Nietzsche]] och allt runt omkring denna väldiga tänkare som attraherar min energi på Krigsmaskinen. Förutom [[Friedrich Nietzsche|huvudartikeln]], som sakta men säkert börjar arta sig, ska en [[Bibliografi och länkar till Friedrich Nietzsche|bibliografi]] påbörjas och några av de viktigaste begreppen få en artikel, exempelvis [[ressentiment]], [[Gud är död]], och [[övermänniskan]]. Utifrån det blir det troligen att styra in på näraliggande tänkare som [[Georges Bataille]], [[Pierre Klossowski]] och [[Gilles Deleuze]].
+
Just nu är det [[Georges Bataille]], dennes tänkande och cirkeln runt omkring honom (inkluderande personer som [[Maurice Blanchot]], [[Emmanuel Lévinas]], [[Pierre Klossowski]] och [[Jacques Lacan]]) som attraherar min uppmärksamhet och energi.

Versionen från 21 december 2007 kl. 23.00

Iammany är en genuin boknörd och nomad, både i världen och i tanken. Har en erotisk dragning till allsköns outsiders och fria andar. Sägs ha vissa kopplingar till kättersk anarkism. Bloggar emellanåt på En bris av frisk luft.


Just nu är det Georges Bataille, dennes tänkande och cirkeln runt omkring honom (inkluderande personer som Maurice Blanchot, Emmanuel Lévinas, Pierre Klossowski och Jacques Lacan) som attraherar min uppmärksamhet och energi.