Skillnad mellan versioner av "Användardiskussion:Avgrunden"

Från Krigsmaskinen
Hoppa till: navigering, sök
m
(Studiecirkeln om intersektionalitet och (post?)modern feminism)
Rad 1: Rad 1:
 
== Studiecirkeln om intersektionalitet och (post?)modern feminism ==
 
== Studiecirkeln om intersektionalitet och (post?)modern feminism ==
Låter intressant och kul med en sådan studiecirkel. Även om jag troligen inte kommer deltaga aktivt (men man ska ju aldrig säga aldrig) så är jag gärna med på en kant. Har ni något läslista? Om det behövs digitaliseras lite texter så sitter jag på några böcker som kanske kan vara intressanta i sammanhanget (och som jag vill få tillfälle att läsa nångång).--[[Användare:Iammany|Iammany]] 5 april 2008 kl. 14.00 (CEST)
+
Låter intressant och kul med en sådan studiecirkel. Även om jag troligen inte kommer deltaga aktivt (men man ska ju aldrig säga aldrig) så är jag gärna med på en kant. Har ni någon läslista? Om det behövs digitaliseras lite texter så sitter jag på några böcker som kanske kan vara intressanta i sammanhanget (och som jag vill få tillfälle att läsa nångång). Haraway, Braidotti, antologin ''Posthuman bodies'' och lite till står i bokhyllan.--[[Användare:Iammany|Iammany]] 5 april 2008 kl. 14.00 (CEST)

Versionen från 5 april 2008 kl. 14.02

Studiecirkeln om intersektionalitet och (post?)modern feminism

Låter intressant och kul med en sådan studiecirkel. Även om jag troligen inte kommer deltaga aktivt (men man ska ju aldrig säga aldrig) så är jag gärna med på en kant. Har ni någon läslista? Om det behövs digitaliseras lite texter så sitter jag på några böcker som kanske kan vara intressanta i sammanhanget (och som jag vill få tillfälle att läsa nångång). Haraway, Braidotti, antologin Posthuman bodies och lite till står i bokhyllan.--Iammany 5 april 2008 kl. 14.00 (CEST)